Blogia
Joaquim de Catalunya

'Entre pillos anda el juego' , by Quim Pedret

 



Comentaris a la fresca

Aquesta setmana ha estat intensa en l'àmbit polític, i la 'premsa' de l'Alt Empordà, s'ha fet ressò, soroll i també molts badalls.
Seré molt breu....

....Fent cas omís a la prescripció facultativa i a la meva esposa, que em 'mima' i molt, he llegit diverses vegades, o mes, les dues entrevistes a l'alcalde sortint de Roses.
Una 'entre-vista' va ser al Punt Diari Avui, i una altra al Diari de Girona (abans, anomenat Los Sitios). Ting de dir, que el diari La Vanguardia, sucursal de inefable Barbeta i de la casposa Pilarin Rahola, organ oficial del convergent 'Quico' Homs (autoanomenat candidat a fotra.li una patada al meu President Mas), el País, el Periódico i altres mitjans tambe han escrit les seves modestetes coses, al respecte.

Tambe d'amagat, amb molt esforç i molt poques ganes, he escoltat i vist a la TV Local Empordanesa, les 'entrevistes' dels reporters intrèpids i de paraula fàcil, al mateix alcalde rosinc.
Una de les seves sortides, va ser en la seva darrera 'Hora de l'Alcalde' i una altra 'entre-vista', molt sucosa, va ser com una mena de comiat. Adeu i tapat

Solament puc dir una cosa: "Sense comentaris"

Bon estiu a tots
Quim Pedret i Rovira

0 comentarios