Blogia

Joaquim de Catalunya

A vegades son com nens, by Quim Pedret

Fira de Mostres de les Pipes Salades i Pelades a Girona (Alimentaria)
Son com nens ¡¡

 
El meu President Artur Mas, en una 'cata' de pipes salades
 
 
Quim Pedret

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

Jaume Palau parla de la pintora Elena Kudry, by Quim Pedret

 

Gràcies amic Jaume Palau Matas per la fotografia i el comentari al teu mur

 
El fet de fer o no una exposició a Vilajuïga de lElena Kudryashova amb els seus quadres no es cosa nostra. Ja es va fer-ne una fa anys a l'Espelt (Celler) amb dos quadres del tema Catalunya.

Mesos avans de fer la expo a Salt, es va parlar a casa amb el Sr. alcalde i ni sols aquesta persona ha posat en tots aquest dies un 'ME GUSTA', ni a les fotografies, ni als vídeos.

Tinc de soposar i parlo a titol personal, que la persona o persones interesades en que es fes o no una exposició a Vilajuïga no entren al Faceboock (cosa que SI va succeir per felicitar.me el 15 d'octubre per el meu cumpleanys, el mateix dia de l'inauguració) o també podriem pensar que no interesa molt el fet de que a Catalunya es balli una 'Sardana' o es fassi un 'Castell humà' o un 'Castellet de sorra de platja', i per molt patriotes que alguns s'autoanomenin s'el passin per l'arc del 'Triunfu'.
 
També queda la posiblitat que els gustos artistics de qui podria muntar l'exposició, difereixin bastant amb el que pinta una pintora com l'Elena Kudryashova, (la millor) que te el sans pebrots de regalar un quadre d'aquest a la Generalitat perque quedi com a patrimoni de TOT el poble català, uns quadres que per pintar-ne un de sol tardat quasi 2 anys (El de la Senyera i el de Sant Jordi)
També queda un altre posiblitat, que fos que un altre pintor o pintora de l'Empordà hagi donat ordres expreses de no fer-ne cap mena publicitat a Elena (cosa que a ella ni a mi, ens preocupa el mes minim). Recordo que tenia un pintor o pintora (no recordo be) a la llista d'amics i avans de l'exposició vaig desapareixer de la seva llista de soposats amics per art d'encantament, com la capseta de Magia Borás. Es veu que això de l'art, per alguns es una cursa de carreres (marica l'ultim). ¡¡Coses!!
Amic i benvolgut Jaume, ara t'agraïm la feina que has fet a Salt, el que vares fer per nosaltres, tot i estant una mica fotudet i el tema 'Quadres de Catalunya', despres de Salt, restaran casa fins que ella i Barcelona diguin alguna cosa i si hi han persones a Vilajuïga i als voltants interesades en fer una exposiciò, ja diran alguna cosa al respecte. Però es curiós com observant al Face, es veu tota 'la penya' que soposadament seguin la cleca a alguns personatges, deixant de posar-te un trist 'ME GUSTA', Serà coses del Face que parla càstella i va lent i de pena, com el meu cul (perdó)
  
Salut i abraçada amic
Salutacions amics (els que ho sou, clar)
  

Quim Pedret i Rovira

Quant arriba Sant Jordi...by Quim Pedret

 
 
Quadre Sant Jordi, Oli de la pintora Elena Kudryashova


"Des d'avui, un dia històric per al nostre país, els catalans, tots els que es senten catalans, sigui el que sigui el seu origen i la seva llengua natal, visquin lluny o prop de la nostra terra, tots tenim el dret i crec que també l'obligació, d'escriure la història de Catalunya lliurement en majúscules i en català”
Moltes Gràcies amic President

Quim Pedret i Rovira

Artur Mas, Compte de Barcelona, by Quim Pedret

Una cordial salutació de El Quim desde el Principat de Catalunya (us imagineu que un dia tenim una mena d'aristocracia?) o sigui, un Petit Príncep Català, encara que nomes fos per tocar els pebrots als republicans? Quina conya!
Ells tota la vida pregonant una republica i... vatua l’olla


Escolteu, escolteu!! O es que el catalans no teníem un Compte de Barcelona i anàvem tan cofois per la vida?.
Si el borbons plegan, igual tenim lliure el titul de Compte de Barcelona.
Tindrem que preguntar-li a l'Armand de Fluvià si encara queda lliure un titul nobiliari, tipus marqués, o millor el de compte, no fos cas que el meu President Artur Mas el necessites per la propera primavera-estiu.
Algú dupta que si hi haguen eleccions guanyaria Convergenncia?
Per Uniò ja no poso les mans al foc, se de bona tinta que molts han tirat el carnet de militant per l’aigüera
 
Ara si dic adéu si-au au au, i....que ens pentini a tots la iaia !!
Ves que si badem massa igual ens arrissen desde Madrid a tots. Però si ‘antes no estabamos tan mal’, ara podem estar de conya, però com diu el Monegal:
  
Alerta Pepitu!
 

Quim Pedret i Rovira

Les frases del pebrots, by Quim Pedret

"Quimicoses"


I mira que tinc feina, I mira que hi ha gent que escriu be i jo tossut escrivin cosetes ’xorres’, amb lo dificil que està tot oi?. Deu ser un vici oi? Perquè aquí a vosaltres companys de diari no us paguen res, oi? Oiiiii? Sinó mira que protesto al ’jefe’. Com deia tinc feina, ja que al ben mig de l’octubre tinc de estar a punt de solfa per una expo de la pintora Elena Kudryashova (la meva ‘jefa’) a Salt (Gironès) i jo vinga fer el ’trapella’
 
 
I dic jo.... Aquesta Primavera-estiu (cony, semblo un anunci del Corte Inglès) he sentit unes frases que m’han produït certa ’preocupació’:
 
"Lo siento mucho, me he equivocado pido perdón no volverá a ocurrir", "España ens roba", el famòs "No vull pagar", "Estoy triste" i "Quina calor que fa, tu no?"
Anem a pams. Una frase era de pena, era de un home a punt d’entrar al asilo amb la ’escopeta nacional’ (ranci pur),
L’altre frase tenies ganes de dir.li: "O calles o et foto la cartera i veuràs lo que es un bon robatori de un català emprenyat".
L’altre frase et venien ganes de dir: "Jo tampoc vull pagar, però pago, pago per tot i a mes car i tinc de riure per pebrots".
 
L’altre frase era del nen pobre-ric del Real Madrid un pobre infeliç, que li fotries dues clatellades i l’enviaries a treballar a la mina Gandul! 
 
I per ultim la frase que m’ha tret de polleguera.... Fa calor oi? Tu no?, Amb la ditxossa calor la gent s’ha lluit.... I un dia prendrem mal !! I el mal humor que et posen !!?
Et venien ganes de dir: "Si, fa calor, molta calor" i que passa? Eh?" "Si, jo també en tinc de calor i em fotu com tu i cada vegada que et sento, tinc mes calor, o es que et penses que visc a un altre planeta?"
Uff... ara després d’acostumar-me a la punyetera calor, coses que te el temps, arriba el fred, ja que arriba la tardor, plou i cauen les fulles i tal Pascual?. ¡¡Ondia! la tardor? No fotem conyes amb els fulles, ni la calamarça
 
Catalunya anirà be? Tindrem tardor mogudeta? Comencem a suar? o alguns ja han comensat a tindre escalfreds?
Avui dimecres, el reiet de Espunya (el que te una In-Fanta de xoriço), ja et dit la seva ’cullonada’. Veurem.
De moment esperem al dijous el que pasa a La Moncloa, a veure com te els ous en Mariano (regal del nostre estimat President) Igual el gallego el te passats per aigua de la plorera.
La llet (cafe amb llet), m’ha dit en Mas, que ja li portarà un altre dia dins de un pot, si li toca mes el pot la punyetera Alicia (es veu que ja no l’estima).
Se que dins dels pots (no ho comenteu) hi ha molta mala llet catalana condensada i pesada. Vaja, mes o menys com els pebrots farcits que arrosseguem el catalans per arreu.
Amen
 
 
  
  
 
Quim Pedret i Rovira

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

El meu President Mas per Estats Units, by Quim Pedret

 


Un President preparant 'Un model català per a les infraestructures i la seva integració al territori a Boston’?

De quines infraestructures parla el President? Resposta, Eurovegas Premi a la linea. De quin territori? Baix Llobregat? Premi al Bingo A Catalunya? Premi Jack Pot
Eurovegas és la quimera del diner fàcil i tot el que ho envolta. Diuen els seus col.laboradors que el president de la Generalitat no té una altr...a preocupació que retallar despeses i arrencar inversions d'on sigui. ¡¡ Epp !! que la caça de l'inversor no justifica inclinar-se davant el primer que truca a la porta, i molt menys acceptar un negoci d'èxit dubtós i amb capacitat de corrosió social molt gran. Ni menys anar a buscar-ho per la inutilitat d'un regidor, en Recoder que ja va probar sort a USA
La fascinació provinciana en el nacionalisme català davant la gent amb l'aurèola de magnats i de diners fàcils la veig massa fàcil (rodolí)
Diu en Mas que el seu model és Massachusetts. Massachusetts i Las Vegas no són compatibles en un país petit com Catalunya. Las Vegas està en una crisi econòmica profunda. És un dels llocs amb més criminalitat dels Estats Units. Massachusetts significa inversió en innovació i investigació, en educació i en sanitat amb la consegüent cultura de l'esforç i del risc. (la base mes forta de Catalunya?) Seguim
 
  
Mas, Pronunciant la conferència “Un model català per a les infraestructures i la seva integració en el territori”, en el marc d’un seminari organitzat a Boston pels governs de Catalunya i Massachusetts


Ara CiU ja no viu en l'ambigüitat, com en temps del pujolisme, viu en la contradicció. Quan   Duran Lleida espera la trucada del Govern que mai arriba per donar el sí a qui sigui, a canvi d'una almoina, la sensació és d'humiliació. Sembla llavors absolutament incompatible amb el discurs sobiranista i optimista que en certa manera emanava de l'últim congrés de Convergència.
L'argument que no hi ha diners és d'anada i tornada. És l'argument de CiU per ajornar una vegada i una altra la seva proposta estrella del pacte fiscal i alhora és l'argument del Partit Popular per no donar ni un ‘duret’ del que Espanya té compromès amb Catalunya. Soberanisme davant el poble i submissió davant el Govern de Madrid dia a dia, O sigui Massachusetts (Boston) de cara al públic i Eurovegas a la rebotiga i d'amagatotis’, i si escau li fotem un crit a la inversió, a la innovació i submissió cega i a la doctrina de l'austeritat. És el tot si val.
Quant temps aguantarà aquest joc de contradiccions sense que el prestigi de la política es ressenti? Àdhuc més?
Tenen raó a Madrid, quan diuen que, mentre CiU governi a Catalunya mai serà un problema de debò per a Espanya.
Bon viatge de tornada President, ¡¡ Ahh!! I per favor, portam si et plau uns daus de les Vegas, si pot ser apanyats i marcadets, ja que els de el PP sempre juguen brut, nosaltres no tenim de ser menys. Però malgrat les critiques i el nostre ‘estimat’ Duran, encara tens temps. Quin temps? El temps del soberanisme clar i valent i del joc net. Jo tinc fe en tu, malgrat els pesars.
Amen
 
Mosen Sistrasch (Així em cridaba la mare de petit)
 
Quim Pedret

"Quimicullonades" verduleres

Un proveïdor del Palau de la Música admet que va donar 775.000 euros a CDC
Juan Antonio Menchén declara que ho va fer per fidelitzar el partit com a client

"Si ho va fer....devia de ser a esquenes a Duran, amb l'honrat i recte que és ell per a aquestes coses.
Demà li demano el meva verdulera uns tomàquets, un broquil i una coliflor, igual me las regala !!! per simpatia !!! "
 

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres

Marat-'Homs' per pobres?, Quim Pedret

 

No ting paraules..

 
Les cullonades del Quim Pedret

Si President, ens estem acustumant a la magia i anem de Maraton's en Mataron's per Mataró i ja veus!!
Com 'maneu' (no toca més remei), la majoria ens apretem el cinturò i a la vegada els teus socis (Unió i PP) ens vaixen el pantalons cada dia i al.hora ens demanen comprar tirants, mentres algun polític ens diu a cau d'orella:
"La majoria dels catalans sou imbècils" i alguns som tan 'tanoques' que fem acudits fàcils.
Te algun sentit que jo desconegui, fer una Marató? 

Cordialment i sempre fent conya (per força), ja que mes val tindre sentit de l’humor, que als pebrots un tumor.

Quim Pedret i Rovira

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres