Blogia
Joaquim de Catalunya

Qui esta de pega… amb el ‘pebrots’ ensopega’

Un altre vegada… i van…

Señores ¿que cada palo aguante su vela…?

Una nova avaria deixa sense llum unes 80.000 persones a Sant Feliu de Guixols, Tossa de Mar, Platja d’Aro i Lloret de Mar i altres poblacions veínes

Es tracta d’un problema en una línia d’alta tensió entre Tordera i Lloret de Mar. La falta de combustible atura els generadors d’electricitat i provoca talls intermitents en diverses poblacions.

Font: Europa Press

 

Comentari

No es una nova avaria, es la mateixa

“El lamentable que es parli de falta de combustible, o sigui que es menteixi al poble, que Catalunya seguixi essent un pais tercermundista, en mans de inutils. La nova afectació s’ha localitzat en un punt de la línia on ja s’havia fet una reparació d’emergència després del temporal. La sol.lució provisional no ha aguantat i els cables han tornat a caure. Els cables afectats es troben en una zona de bosc, darrere de Can Pruna, entre Blanes i Tordera… “Els diaris menteixen i a sobre el Govern s’ho mira amb una passivitat que fa por i tot”

Que tinguem sort amb la factura, potser ens fan una mica de descompte. I de pasada fem com molts alcaldes i alcadesses, denunciem a la Fiscalia a ENDESA. Però el que mes rabia fa es que des de la ‘meseta’ s’en foten de nosaltres i tenen raó.

De conya, o no!

‘Des de ara els catalans ja tenim una independència energètica, ens il.luminarem amb espelmes i per la nit, en Montilla ens les vindrà a bufar’

Son les 3h 10 de la matinada del dilluns 15 de març

Quim Pedret tocan fusta i buscan les espelmetes del darrer cumpleanys a Vilajuïga

0 comentarios