Blogia
Joaquim de Catalunya

“Un pan como unas ostias”, by Quim Pedret

'O un pa, farcit d'osties' (Pare perdoneu-me)
 
Doncs això 'amic' Antoni Duran I ‘El Moderat de Lapaolandia’ jeje (perdó)....el que et va dir la Sra. Soraya Saénz de Santamaría "que si al final, los únicos que se tienen que reforzarse son CD's y ERC, pues esto será un pan como unas ostias, y va a ser algo grave”.
 
Igual ella es referia al fet que molts ciutadans de dretes, d'esquerres, com a els apolítics i/o ex-polítics, i ni DEU sap a que collons 'jugues' i que l'origen d'aquesta frase maleïda, és que quan tu pretens fer un pa normal, a la fi resulta que el pa acaba sent tan fràgil i prim com una hòstia o sigui com una ‘torta’… i això és GREU. Em 'pillas'?
 
Potser ells es referia que a la ‘torta o al ventallot’ que et fotaria el Sr. Carrasco i Formiguera, o el Sr. Coll i Alentorn, si aixequessin el cap i veiessin el que tu solet, i líder espiritual d'Unió, ha fet amb el seu partit, i això seria molt mes GREU.

…La línia que estàs trepitjant en la política catalana-espanyola és tan fina i prima que com no deixis la política, en el temps que diem amén, et poden caure les osties, els claus, i els martells de tots dos els costats de la península ibèrica, (Catalunya i Espanya) o sigui més o menys com es ballava fa anys el ball de ‘La Yenka’...... ‘adelante, atrás, un, dos, tres' Si?

 
Antoni, i no creus que podria ser que entre dents, la Soraya de Santamaría (preguem) et digués: ‘Que no hi ha pan de ostia, para tanto chorizo?

Mira noi, al pas que anem (i espero equivocar-me), igual ens reparteixen un grapat d'ostias reconsagrades a tort i dret…a TOTS
I això ja seria molt mes GRAVÍSSIM, ja que tu ens has omplert a TOTS de paraules 'sabies' i contradictoris 'desvarius', i  una dona tan demòcrata’ que diu que en la prudència teva i d'altres, es veu una mica més lluny un xoc de trens, a mi em dona un 'yuyu' que m'esgarrifa
Tu que creus?


Quines ganes tenen de repartir-nos llenya Duran!! I tu al mig com el dijous. Fas de 'cornut' als catalans i pagues el beure als espanyolistes? Et compadeixo!!

Ves sapiguer, igual et beatifiquen...'Sanctificatus erit Antonio'
Sort i paciència 'amic'


Molt bones (per dir algo)
Mossen Quim

Quim Pedret i Rovira, català del Principat de Catalunya, de moment 


Amen

0 comentarios