Blogia
Joaquim de Catalunya

L'amic Miquel diu: Una gran Senyera !!

septiembre 10, 2012

10 de Setembre 2012

Si amic Miquel Gotanegra, una gran senyera amb molt de sentiment del que Som i el que volem. Demà es festa, però avui no vull fer cap mena de broma. Cal tindre cura que els nostres símbols -creats per unir- no es sobreposin als nostres sentiments i no caiguem en la trampa de la confrontació que alguns portats per un fanatisme excessiu (potser natural i totalment acceptable dins de la crisis econòmica) i d’altres per desconeixement o mala fe, del que es i significa ser o sentir-se català, han creat un clima una mica tens.

 

Senyera a Cadaques (Miquel Gotanegra)

Cadaqués (Fotografia: Miquel Gotanegra)

 

Potser demà onze de setembre caldrà cridar fort per el que cada un creu mes just i es senti ben fort i per això que ens tindrem de donar-nos la llibertat l’un a l’altre, per ser lliures per decidir el que hem de cridar al mon i dir ben fort el que volem, avui, demà i sempre.
Si anem tots units com a catalans i ens respectem les idees, soc conscient que tots els catalans ben nascuts, dins del marc de la concòrdia, trobarem el mateix, el millor per el nostre país.
Desitjo desde aquest raconet de un amic -on hi ha la nostra ‘una gran senyera mare’, a la vora del nostre mar mediterrani- que tinguem una molt bona Diada i que els catalans puguem seguir lluitant per el que sabem que es nostre, sense tindre ‘por a la llibertat’.
Si un dia tenim una serena i tolerant Independència, segurament que la haurem guanyada a pols entre tots, sense excloure a ningú i aquesta te de ser molt benvinguda. Tindrà de ser la realitat de un desig, el desig d’un poble que ha lluitat unit.

…a un amic:
Se que com tots vols el millor per Catalunya, i qualsevol decisió que prenguis abans, durant o desprès de la nostra Diada, es i serà compartida per la meva persona. Tu, jo i milers de catalans
sabem que vindran temps menys durs per poder treballar i poder fer entre tots, una Catalunya culturalment, socialment i econòmicament mes lliure i justa per tothom.

 

 

Visca Catalunya com tots la em somiada. Sobirana? Dons endavant.

 

Pujat per El Quim Pedret el 10 de setembre de 2012

0 comentarios