Blogia
Joaquim de Catalunya

Joan Joquera Cala, amb medalles o sense es un campió

"El Taekwondo Joan's"
 
En Joan Joquera Cala, amb medalles o sense es un campió

Algú possiblement em sabria explicar perquè després d'anys portat èxits esportius per a Roses i per extensió Catalunya, ningú o gairebé ningú parlava, ni parla de Joan Jorquera Cala, que acaba de competir per les medalles a l'Europeu de Romania?
Gairebé ningú es va fer ressò de la preparació de Joan en el CAR de Sant Cugat s...etmanes enrere.
Gairebé no es parla massa del Taekondo Joan’s. Ara, malauradament sinó ha guanyat cap medalla, en parlaran menys.

Que rapit es fan 'joguets trencats' de tot el que han fet servir; son persones, no som recursos!! com diu l'amiga Silvia Mandri 

Puc recordar que per a TOT i per TOTS, el ‘Taekondo Joan’s està a Roses?

A les pàgines ‘web oficials’, Ajuntament de Roses, la seva pàgina en el Facebook, i els també anomenats ‘periòdics’ digitals de Roses o propers, han fet oïdes sordes i vista molt curta al treball i la il·lusió d'un xicot rosinc i els seus pares, que porten anys lluitant per portar molt alt el nom del seu fill, de fills de la població i el nom de Roses.
Per respecte a la TOTA la família Jorquera-Navarro, a la que estimo com si fos la meva pròpia, si vull conèixer alguna cosa en l'àmbit personal, ja l'hi preguntaré personalment al meu ‘amic-germà’ Juan Jorquera Navarro.

....Recordo un diumenge de novembre del 2010, la 1ª Gala internacional de Taekwondo que va acollir el Centre Cívic de Palau-Saverdera i que va patrocinar el propi ajuntament de la localitat alt empordanesa…… no, no va ser a Roses Lamentable!
Allà el mateix Joan Jorquera Cala, va sortir a pista per realitzar un dels combats més espectaculars de la vetllada (que vaig tenir el privilegi de filmar i fotografiar) i va aconseguir elevar a 39 el nombre de combats guanyats als seus 10 anys.

Res mes a dir

Una fota abraçada per en Joan Jorquera Cala, en Juan Jorquera Navarro i Lidia C. Ortega


Quim Pedret i Rovira

0 comentarios