Blogia
Joaquim de Catalunya

Si Estats Units es fot de gana... by Quim Pedret

 


Si Estats Units es fot de gana...
...atacar Síria, es la distracció perfecta per arribar a...Rússia


La decisió d'Obama d'agredir Síria no surt del no-res. És resultat d'una sèrie de factors. El carrer sense sortida en el que es troba Washington, és també el mateix d'Israel. És per això que Obama fa servir l’argument de la “seguretat nacional nord-americana” per justificar l'agressió contra Síria.
USA ha fracassat en la guerra que vol destruir l'Estat sirià. Síria ha resistit i USA s'ha estavellat contra l'Exèrcit Àrab Sirià, que ha reprès la iniciativa en el terreny, aconseguint rebutjar les onades successives de desenes de milers de mercenaris estrangers provinents de 80 països.
L'última onada va ser de Jordània, on el príncep Bandar ben Sultà –Cap de Al-Qaeda– va concentrar 20.000 extremistes entrenats durant mesos per les forces especials d'Estats Units, França i Gran Bretanya. Increïble!!
Els grups extremistes de Al-Qaeda a Síria ara serien la principal eina d'Estats Units i el seu últim pla consistiria amb una penetració vers Damasc.

La resistència de l'Estat sirià durant tot aquest temps ha servit de catalitzador i de palanca a Rússia i Xina, entre d’altres, que s'oposen a l'hegemonia unilateral d'Estats Units.

L'agressió directa contra Síria és per a Estats Units, l'única i l'última oportunitat de protegir i renovar la seva pròpia hegemonia unilateral sobre la resta del món. La fi de l'hegemonia representa la fi dels privilegis i interessos que Estats Units ha aconseguit acumular durant l'últim quart de segle com a única superpotència en l'escena mundial, després de la caiguda de la Unió Soviètica.
L'acceptació d'un món multipolar portaria a una revolució en matèria de relacions internacionals i a un canvi estructural de les Nacions Unides, la qual USA ha utilitzat al llarg de tots aquests anys per als seus propis interessos.
El futur d'Israel i dels Estats titelles àrabs, és essencial en l'agressió contra Síria. Molts (Turquia..) saben perfectament que la victòria de Síria i del president Bachar Al-Assad, desencadenaria una onada nacionalista àrab hostil al moviment jueu i a les forces colonials a la regió. Aquesta victòria enfortiria a Síria i també... a Irán

Una possible victòria de Síria implicaria un perill estratègic per a Estats Units i els seus vassalls (titelles) i tancaria el cercle al voltant d'Israel. Així que a Estats Units i 'els seus' només els queda una carta per jugar:

"Intervenció directa a Síria"

Però... Síria no està sola en el camp de batalla. Contràriament al l'Iraq d'Hussein o la Líbia de Gaddafi, Síria es troba en el centre d'un eix regional amb les espatlles cobertes de la gran Rússia, que durant llarg temps ha estat humiliada per Estats Units i avui decidida a recuperar el seu paper protagonista internacionalment.
Si aquestes amenaces, fet o suposicions teòriques que fem arribessin a concretar-se en actes directes contra Síria, els Estats Units i els seus aliats quedaran sorpresos davant la capacitat de resposta de Teheran, fins a Moscou, passant pel mateix Damasc, Bagdad, Beirut i Pequín
Resumint, USA vol moure tots els fils del món Islàmic i sembra el caos, tot a favor de l'Israel perquè sap que el seu Imperi té data de caducitat i abans que això pugui ocórrer vol morir matant i vol el mateix que varen intentar Hitler i Napoleó... quedar-se amb el pastis, ENVAIR RÚSSIA

El somni i solució final del ‘Tiet’ Sam

PD
I si heu llegit fins aquí i alguns encara tenen ganes de llegir l'Sport, el Marca o el As... cap problema. Pensarem amb el pa, el circ i futbol i no passarà res de res
És la meva opinió
Que els deus ens agafin confesats!!
Apocalíptic? No crec
Realista? Més aviat, si

Salut amics
Quim Pedret i Rovira

0 comentarios