Blogia
Joaquim de Catalunya

Som el que alguns han volgut convertir.nos? by Quim Pedret

 


Serem allò que vulguem ser, o som el que alguns han volgut convertir.nos en el que ara som?

Despres de les darreres declaracions sospitoses de fer marxa enrera del Govern Mas i les manifestacions de la portaveu de ERC Anna Simò

Escric....Avui dimecres 20 de març del 2013 arribant la primavera....

Tip estic de escoltar:  “El que fem és omplir-nos de raons, cara als que ens han de reconeixer com estat”

Això de "omplir-nos de raons" ja comença a cansar i fa pudor. Tenim tres segles de raons, així que ja seria hora de la acció. Però.. perquè hi ha tanta por?

L'objectiu de la dreta i ultra dreta és enfonsar en Mas i la CiU sobiranista. Tot s'hi val per crear confusió i fer-lis perdre vots...així només quedaria ERC defensant l'Estat propi. Que ningú se n'adona?
A més, aquest procés és ja imparable o al menys ho tindria de ser, sempre que lluitem per obtenir els reconeixements internacionals que en avalin com a país INDEPENDENT

El mal ritme del actual govern d’Espanya ens està destruïn i malauradam encara hi estem sotmesos. Tenim de anar una mica mes ràpid i lluitar intensament. Aquesta precaria situació económica i anti-social que soporta el poble català ens te contra les cordes.

Ni la dreta de Madrid, ni la ultradreta espanyola , ni els mitjatns afins al regim espanyolista-centralista (inclosos alguns catalans) encara no han entés, ni volen entendre que la voluntat d'independencia no es d'en Mas ni es d’ERC, la VOLUNTAT es del poble sobirà de Catalunya.

I Si per redreçar el nostre país, cal declarar l’estat independent catala, li prego al President Mas que ho fasi,
Si, en Mas ens representa, pero si no ho en sap mes o no vol fer.ho, que passi el següent.... i si tots el politics (siguin qui siguin) sinó en sabeu mes dexeui el pas lliure perque ho fem els catalans. Es ara potser es el moment del poble?
Tidrem de ser uns millers o millons de catalans que tinguem de sortir al carrer per cantar ‘El Segadors’ amb la falç a la mà?

Serem el que volguem ser i ara nomes depent de nosaltres.

Per això reitero el meu parer i el de molts que el millor que es pot fer per a mantenir el estat de benestar a Catalunya, es independitzar-nos ARA MATEIX. Si continuem lligats a Espanya, no hi haurà ni llibertat, ni estat del benestar.

Amic Mas, i Anna Simó us dic:
“Per el bé i el futur de Catalunya i de tots el que hi vivim, espero que el projecte engegat pel pacte CiU-ERC vagi endavant. O independents o irrellevants. O sinó tindrè de pensar en la inutilitat, la vostra, evidenment

Cordialment

VISCA CATALUNYA LLIURE

Quim Pedret i Rovira

Ciutadà del Principat de Catalunya

 

I deia el poeta.....

Tenim a penes
el que tenim i prou: l'espai d'història
concreta que ens pertoca, i un minúscul
territori per viure-la. Posem-nos
dempeus altra vegada i que se senti
la veu de tots solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti.
I en acabat, que cadascú es vesteixi
com bonament li plagui, i via fora!,
que tot està per fer i tot és possible.

 

…Potser el secret és que no hi ha secret…

…Potser, també, del poc (o molt)* que tenim ara
no sabem fer-ne l'ús que cal; qui sap!...

…Així s'escriu la història. Saber-ho
no pot sobtar ni decebre ningú.

Miquel Mari i Pol

*Afeigit per mi
Quim Pedret i Rovira 

0 comentarios