Blogia
Joaquim de Catalunya

'No volem saltimbanquis disfressats' by ‘Q.Catar’

‘Per una independencia, per canviar les coses’

Si es tracta de fer molt soroll i poques nous, està be anar a Madrid. Ara be, si del que es tracta es d’aconseguir la independència es de il·lusos pensar que a Madrid obtindrem majoria.
La independència nomes l’aconseguirem des de Catalunya, ni amb un partit d’esquerres ni de dretes, sinó amb un front comú sense cap partit implicat que un cop aconseguida es dissolgui i convoqui unes eleccions justes amb les mateixes oportunitats per tots.
El que passa es que parlem molt i seguim com a xais la comparsa que toquen uns saltimbanquis disfressats de democràcia que un cop han aconseguit l’objectiu tenen quatre anys més de corda.
Potser que votar escons en blanc, segur que pot ser un altra manera per expressar la disconformitat i una manera de fer estalvis amb uns quants sous menys.
Es hora de pensar que les dones i els homes catalans, som prou conseqüents i valents per afrontar que la independència es possible amb la nostra voluntat.
Comencem a treballar ja que no cal esperar al 2014. Qui ens ha mentit i estafat fins ara, ho continuarà fent demà. Demano el Vot NUL cap a la independència.
Els ciutadans realment sol disposem de 1 minut cada 4 anys de democràcia o llibertat d’elecció. A partir d’aquí estem sota la dictadura dels dos partits majoritaris.
Que desprès d’aquestes eleccions tot quedi igual serà culpa del votants, sigui quin sigui el seu vot.
Anar a votar en una democràcia significa donar el vist i plau al sistema o acceptar les regles del joc.
Sol hi ha una manera de poder canviar les coses i es dir que NO al sistema ja sigui en un vot nul o amb l’abstenció.
Tenim que ser conscients que per sortir de la crisi s’han de crear nous models i tornar a començar.
Sembla que la crisi tingui que continuar davallant per que ens donem compte que no sempre es millor boig conegut, que savi per conèixer i ja es hora de busca savis i deixar els ases polítics al estable.
Ens fa por els canvis i continuem deixar-nos manipular per la oratorià buida i fàcil dels polítics i els mitjans de comunicació que ja tenen un guanyador.
On es la veritable llibertat? i la justícia? i la igualtat d’oportunitats? En aquest sistema corrupte, ple de corruptes NO. Repeteixo: Demano el Vot NUL cap a la independència

Q.C

 

Pujat per El Quim Pedret

0 comentarios