Blogia
Joaquim de Catalunya

A l'Hospital de Figueres i el seu equip humà

Sencillament us podem dir: Moltes Mercès a tots.

 

A tu Juanjo, a tu Lluïsa, a tu Erika, a tu Dolors, a tu Glady, a tu Assumpció, a tu Carme, a tu Bàrbara, a tu… i a tans ‘tus’, a tots per la vostra manera de ser, la vostra professionalitat i el vostre carinyo i sopor en moments macos, però per inexperiència una xic difícils.
Avui parlava amb un amic i em deia: ‘Quim enhorabona! i afegia.. a Figueres podem estar orgullosos de tenir un Hospital amb una professionalitat, tracte humà, una assistència sanitària del més alt nivell i una proximitat envejable i jo li he dit: ‘Joan, tens tota la raó, moltes mercès per la part que et correspon com a Batlle que fores de Figueres, sense desmerèixer el treball d’altres que varen estar abans o ara son al front de la ciutat de Figueres. Evidentment que l’agraïment també es per tu, benvolgut Santi Vila, per saber conservar i millorar dia a dia el que es de tots els empordanesos tenim al nostre abast. Moltes gracies.
A tots vosaltres, a tot l’equip mèdic, de manteniment, humà i de restauració, que vareu atendre a la meva esposa Elena i al meu fill, i segurament a tans que us necessiten cada dia, em serà difícil poder agrair-vos a tots el que ens vareu donar: Sopor, tracte humà i mèdic i bons consells, inclòs més d’un un cafè o unes senzilles paraules de simpatia i ànims. Es per això que només podem dir MOLTES MERCÈS.
A TOTS els que formeu part de l’Hospital Comarcal de Figueres, al CAP de Peralada al CAP de Vilajuïga, al Ramon, a la Gero, a l’Àngels, tots vosaltres dignifiqueu amb el vostre esforç un treball a vegades molt dur i esclau i que fa que tinguem molt més prop el Serveis de l’Hospital i dels CAPS, i al.lora ens feu sentir a tots més persones i iguals i ens feu sentir que us tenim molt més prop de nosaltres.

Elena Kudryashova i Joaquim Pedret Rovira

0 comentarios