Blogia
Joaquim de Catalunya

CiU a Peralada...per Quim Pedret Rovira

“Una Jornada Particular” 

CiU a Peralada

divendres 6 d’agost 2010

Hora: 12:30

Castell de Peralada (Peralada)

El president de Convergència i Unió i candidat a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha assistit aquest divendres 6 d’agost, a una jornada de treball que la Federació de CiU ha organitzat amb l’objectiu de tractar les diferents temàtiques que serviran per elaborar el programa de govern.
Peralada ha acullit aquesta primera jornada, dedicada al progrés econòmic que ha tingut lloc al Castell de Peralada. La jornada ha sigut de caràcter intern amb l’assistència de diferents membres de la direcció de la Federació.
La reunió s’ha tancat amb una roda de premsa d’Artur Mas per explicar el contingut de la jornada, així com valorar l’actualitat política. La roda de premsa ha sigut a les 12,30h, a la Biblioteca del Castell de Peralada. Prèviament, els mitjans gràfics han pogut prendre imatges de la reunió, a les 12h.

Artur: Ja que no se si hi estave invitat, no se si he rebut cap resposta teva i a mes, estava a la radio, es per aixó que no puc donar una opinió mes personalizada del que diu la premsa. Però….

Dius i diu la premsa:

Mas incluirá el concierto económico como prioridad de su programa electoral para acabar el abuso que sufre Catalunya

El presidente de CiU señala que "una cosa es solidaridad y otra es abuso" y que Catalunya no puede seguir aportando ‘ad eternum’ el dinero que actualmente da al Estado español

Cuatro puntos.- (En castellano, la rancia meseta lo entiende mucho mejor)

Clarísimo…

1 - Mas, el "concierto económico" es una de las formas de continuar siendo solidarios -pero no idiotas- con España. Si es que tenemos de ser o no solidarios con un estado hostil. No lo sé. Terminemos con el expolio que sufre Catalunya, año tras año. Montilla no quiere ‘conciertos’, porque entonces no le salen los números con España. Para Montilla primero es España y las ‘migas’ son para Catalunya. Mas, con esta petición das evidentemente más talla de Presidente para Catalunya que Montilla….pero

2 - Mas, España jamás nos concederá el concierto económico. Nos queda solamente denunciar al estado español en Estrasburgo por discriminación xenófoba contra Catalunya…pero

 

Però ho podriem dir encara mes clar i mes català….(Lo decimos aun más claro)

3 - Mas: “El problema de Catalunya no es España, es la mateixa Catalunya, la seva idiosincracia, a vegades la ganduleria de bastants catalans i l’ineficacia total de molts de vosaltres, el politics, ‘MES’ clar l’aigua. Ja t’ho he dit de modo personal, per aqueta web i d’altres conductes. Pero vosaltres ni cas.

Diu en Jordi Xuclà a www.gironanoticies.com: “Ara, vacances, després, eleccions. I després, s’ha acabat l’hora del pati”. NO, NO i NO, la Catalunya que volem no es el vostre pati, Catalunya, el meu pais i el meu fill, no hi han invents, n’hi han vacances, i al pas que anem no us votarà ni DEU. Espero estar equivocat, i…

4 - Mas, Declarat INDEPENDETISTA i fes una bona neteja dins del teu partit, llavors con diu el meu cosí Vicenç,-molt sabi-et podré dir: ‘Et voto i et perdono Artur’ i de ben segur que llavors seràs el 126e President de la Generalitat de Catalunya.

 

Frase regalada:

“Artur, potser no ara ja importa massa el que vas ‘pensar’ el desembre de 2003, o el novenbre del 2006,  el que realment importa es que ara ens has fet PENSAR a tots nosaltres, amb el teu treball i entre tots farem realitat el nostre somni”  Quim

 

 

Una cordial abraçada

Joaquim Pedret i Rovira

VISCA CATALUNYA LLIURE

 _________________________________

Ara em ve a la memoria un bon article…

Mas i Duran per Vicenç Pedret Clemente  

“No vull veure cornuts, i d’altres que pagan el beure”, Soposo que la frase us sona, es del cosí Vicenç. Vull recordar.vos el trocet del seu article, perque sapigueu com escriu da clar i català un ‘geni’ a www.elmatidigital.cat ,deuen ser el gens que portem a dins els ‘tocats de l’ala’ o de la tramuntana.

“A Espanya, Duran paga la beguda. La deriva del govern socialista no té punt de comparació amb res del què s’ha vist en el panorama polític dels darrers anys. Irresponsable, mentider, inconscient, frívol, ignorant, incompetent… Han fet cas omís de totes les alarmes i han actuat sistemàticament de cara a l’aparador . Ningú dubte que amb aquest govern no hi ha cap possibilitat d’afrontar la crisi. No dubteu que en les properes setmanes, veurem més intervencions del Banc d’Espanya en les caixes, tastarem com a mínim dos vagues generals i viurem amb la incertesa total sobre quins impostos pagarem, com arribaran els ajuntaments a final de mes, com es pagaran les nòmines del metges I professors, etc…. I tot això amb els socialistes al poder perquè CiU s’ha abstingut enlloc de precipitar la crisi i deixar que es convoquin eleccions. No es pot estar demanant la dimissió de Zapatero un dia, i el dia després salvar-li el cul. No s’entén de cap manera. Ni té lògica, ni té sentit, ni ajuda al país, ni ens allunya de Grècia. Només ens deixa sense alè. Gràcies, Duran”.

“Mentrestant, a Catalunya Mas fa de…, va entomant acusacions personalitzades sobre casos de finançament organitzats per la més pura ortodòxia socialista del baix llobregat. Paletades de merda en estat pur abocades sense escrúpols sobre unes enquestes encoratjadores. Mas despentinant-se amb cara de póker i Duran acaronant-se la calba amb cara d’estadista de disseny “au dessus de la mélé”.

Encara hi ha qui vol lluitar per enterrar la merda que fa pudor

VISCA CATALUNYA 

Vicenç Pedret Clemente

Empresari del Vidre (Ramón Clemente S.A)

 

OBerania y Justicia

Vicenç Pedret i Clemente, es Vicepresident i Co-fundador amb Agustí Basssols de Sobirania i Justicia

 

 

SON OPINIONS

Sempre he cregut que en Mas serà molt més bon president que candidat. Potser li falta èpica, retòrica, “raça”, rabia, i un xic mes de mala llet, “feeling”, fe cega, instint… Però té intel·ligència, formació, experiència de govern i és una molt bona persona. Pels temps que corren, serà, si les enquestes no ens enganyen (i els socialistes no ens fan trampes), un bon president.

Buscarà l’equilibri pressupostari, mirarà de fer neteja, vetllarà perquè el criteri de la sostenibilitat econòmica del país no se n’en vagi a fer punyetes, i aportarà racionalitat a un món polític desquiciat i embogit.

I lluitarem al teu costat, no com a xais, sino com a lleons.

Els Pedret

0 comentarios